Betingelser og vilkår

Order

Varer kan bestilles hos Rainbow Fashion på vår hjemmeside 24 timer i døgnet eller via telefon mandag – fredag 10.00-18.00

Varer som bestilles på nettet sendes pr post og kan også hentes i vår butikk.

BETALING

Beløpet for varene trekkes først når varene sendes oss. Det kan aldri trekkes et større beløp enn det du har godkjent ved kjøp.

Skoler, institusjoner og kommuner har mulighet for å betale mot faktura, 30 dager netto eller via e-faktura.

LEVERINGSTID

Leveringstiden er ca 3-7 dager

Ved kjøp med betalingskort på over kr. 1200,- kr. sendes pakken fraktfritt.

PRISER

Alle prisene er inklusive moms.

REKLAMASJONER

Ved reklamasjoner hvor Rainbow Fashion har feilen, tilbakebetales porto for eventuelle returpakker. Send ikke varene i postoppkrav, men på billigst måte.

Varen må ikke under noen omstendigheter tas i bruk før reklamasjon er ferdigbehandlet.

RETURNERING AV VARER

For varer kjøpt gjennom en av butikkene, bes kunden her å ta kontakt med utsalgsstedet. I følge lov har man inntil 14 dagers angre og reklamasjonsrett på varen. Oppklippte stoffer tas ikke tilbake.

Ved bruk av angreretten for varer kjøpt på netthandel / postordre; send varen i retur sammen.

Ved mottakelse av defekte varer eller en feillevert vare kan du kontakte oss på post@rainbowfashion.no eller direkte på telefon: 22 17 56 56

Varen må under ingen omstendigheter tas i bruk før reklamasjonen er ferdigbehandlet.

Angreretten gjelder ikke på mønster.

Portoutgifter dekkes i sin helhet av kjøper, foruten tilfeller i forbindelse med en reklamasjon på defekt vare eller feillevering ved forsendelse . Emballerte produkter skal returneres i den forpakningen som den ankom. Stoff som er klippet eller sydd i, inngår ikke i returretten.

Skjema for opplysninger om angrerett

EMBALLERING

Ved returnering er det kundens ansvar at innpakningen er tilstrekkelig for å beskytte varen. Dersom en vare er skadet under frakt til Rainbow Fashion er dette på kundens regning.

ØVRIGE VILKÅR

MINSTEKLIPP 

Om ikke annet er oppgitt er minsteklipp på metervarer 0,5 m.

UTSOLGTE VARER

Er en vare midlertidig utsolgt må den bestilles igjen. Vi ettersender ikke varer. Varer som ikke lenger føres kan ikke etterbestilles.

INNEN DU KLIPPER

Sjekk alltid at stoffet er feilfritt FØR du klipper. Stoff som du har klippet i tas ikke i retur. Vi anbefaler at du vasker metervaren før bruk, pga. krymp og overskuddsfarge.

STOFFPRØVER

Ønskes stoffprøver ber vi deg sende oss en frankert returkonvolutt med navn og adresse samt en liste over hvilke stoff du ønsker prøver på (maks 5 prøver pr. konvolutt).

OBS! Vi sender ikke ut prøver på salgsvarer.

FORBEHOLD

Det gjøres forbehold om eventuell trykkfeil, prisendringer, utsolgte varer, force majcure, valutaendringer. Prisene gjelder kun i Norge.

Fargeavvik kan forekomme pga. trykktekniske grunner.

Vennligst vær oppmerksom på, at det ved kjøp av større mengder av samme metervare, kan være nødvendig å levere metervaren i oppdelte klipp.Såfremt du har et ønske om et større avklipp i et eksakt mål, ber vi deg kontakte oss på: post@rainbowfashion.no

SIKKER KORTKJØP

Det kan betales med betalingskort, klarna, paypal og Vipps.

Når du taster inn din adresse- og kredittopplysninger, skjer det en forbindelse som er sikret ved SSL (Secure Sockets Layer). Det betyr at opplysningene er kryptert så ingen kan avlese dem.

Under tiden som du taster inn opplysninger, betaler og registrerer bestillingen, kommer du automatisk å befinne deg på en sikker forbindelse.

PERSONDATA

Når du bestiller varer registrerer vi ditt navn og din adresse i vårt ordrebehandlingssystem, slik at vi kan sende pakker med posten til deg.

Samtidig blir det enklere ved framtidige bestillinger å finne deg som kunde. Vi lagrer dine opplysninger til vi hører noe annet fra deg. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke lenger vil være kunde hos oss lenger.

Vi garanterer at vi ikke gir dine personlige opplysninger videre til tredjepart, dvs. andre virksomheter.

 

 

 

Close My Cart
Close ønskeliste
Recently Viewed Close
Close

Close
Meny
Categories