Personvernerklæring

Ved å bruke nettstedet www.rainbowfashion.no, RAINBOW FASHIONs Facebook-side eller RAINBOW FASHIONs nyhetsbrev, gir du ditt samtykke til RAINBOW FASHION, kan behandle informasjonen som beskrevet i denne personvernerklæringen.

RAINBOW FASHION respekterer alle forespørsler om hemmeligholdelse av personlig informasjon som tilbys på nettet, og vi er klar over behovet for passende beskyttelse og riktig behandling av all personlig informasjon vi mottar.

Hvis du ikke godtar personvernerklæringen, kan du heller ikke bruke www.rainbowfashion.no, RAINBOW FASHIONs Facebook-side eller RAINBOW FASHIONs nyhetsbrev.

Personlig informasjon

Personlig informasjon er all informasjon som kan brukes til å identifisere en person.   Dette inkluderer for- og etternavn, fysisk adresse, e-postadresse og annen kontaktinformasjon, uansett om de gjelder hjemme eller på arbeidsplassen.

Hvilken personlig informasjon samler og prosesserer vi?

Som regel kan du besøke www.rainbowfashion.no uten å fortelle oss hvem du er eller avsløre annen informasjon om deg selv.

Men RAINBOW FASHION trenger litt personlig informasjon for at du skal kunne handle med oss ​​og kunne tilby deg nyheter og andre tjenester til deg.   Ved å akseptere RAINBOW FASHIONs personopplysninger, aksepterer du samtidig at selskapet i enkelte tilfeller kan bruke informasjonen din til direkte markedsføring (f.eks. Kataloger).

RAINBOW FASHION samler og behandler informasjon om deg når du:

  • Oppgi informasjon i forbindelse med å opprette eller gjøre endringer i brukerkontoen din for å kunne bruke bestemte tjenester, for eksempel av   profiloppretting.
  • Velg å registrere deg for RAINBOW FASHIONs nyhetsbrev og dermed godta at vi kan sende deg markedsføringsmateriale via e-post med informasjon om åpningstider, nyheter og gode tilbud.
  • Betaler kjøp (gjelder ikke kortinformasjon).
  • Sender en forespørsel eller en klage eller hvis du gir oss tilbakemelding.
  • Hvis du gir informasjon til oss via nettstedet eller på andre måter.

RAINBOW FASHION samler bare den personlige informasjonen vi trenger for å levere tjenesten du ber om (for eksempel din e-postadresse og navn).   Registrering av personlig informasjon og informasjon som kan være knyttet til en person, er nødvendig for å analysere hvordan brukere bruker RAINBOW FASHION-nettsteder gjennom Google Analytics.

RAINBOW FASHION samler ikke identifiserende informasjon om kunder fra tredjeparter.

RAINBOW FASHION bruker DIBS Payment Services til kjøp i nettbutikken.   Vi lagrer ikke engang informasjon om betalingsmåter, for eksempel kortnumre, kontonumre eller lignende.

Hvem gir vi personlig informasjon til?

Personlige opplysninger du oppgir på www.rainbowfashion.no er kun gitt til

  • Bedriftens interne avdelinger.
  • Utvalgt og pålitelig tredjepart som kan bruke dine personlige opplysninger til å levere de varer eller tjenester du har bestilt.
  • forretningspartnere for å kunne registrere og vedlikeholde brukerkontoen din

Ellers vil RAINBOW FASHION kun gi personlige opplysninger til andre, for eksempel falske poster i samsvar med gjeldende lovgivning, hvis den aktuelle kunden misbruker eller bedrageri RAINBOW FASHION.

For å videreutvikle og forbedre RAINBOW FASHIONs nettsteder, holder vi statistikk over hvordan brukerne bruker nettstedene.   Statistikken brukes kun i oppsummert form, for eksempel for å finne ut hvilke sider og nettlesere brukerne våre bruker mest.

RAINBOW FASHION bruker Google Analytics til å samle statistikk, og til dette formål gir Google Analytics IP-adresser.   Google kan utlevere informasjon til tredjepart når det kreves ved lov, og til tredjeparter som utfører oppgaver på deres vegne.   Når du besøker www.rainbowfashion.no, gir du også ditt samtykke til Googles personvernerklæring, som du finner på   http://www.google.com/privacy.html

Bortsett fra de nevnte tilfellene, vil RAINBOW FASHION ikke gi opplysninger om hvordan enkelte kunder bruker tjenestene på www.rainbowfashion.no.

Hvor lagres dine personlige opplysninger?

Den personlige informasjonen lagres på servere i Danmark.   Enkelte personlige opplysninger administreres av en tredjepart (dataprosessor) som lagrer og behandler personlig informasjon på vegne av RAINBOW FASHION i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende personopplysningsloven.

Vi lagrer kun personopplysninger når det er nødvendig for de nevnte formålene.

Tilgang til informasjon

Du kan når som helst endre dine kontoopplysninger og interesser, inkludert å gi samtykke til at vi kan kontakte deg i forbindelse med tilbud om varer eller tjenester og direkte markedsføring (for eksempel kataloger).   Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra RAINBOW FASHION, kan du når som helst klikke på “Sign out here” nederst i nyhetsbrevet.

Du kan få informasjon om hvilken informasjon vi har registrert om deg.   Hvis du vil ha en kopi av denne informasjonen, vennligst kontakt oss på   post@rainbowfashion.no   eller ring oss på tlf.   22 17 56 56.

Kontakt, endre og oppdatere personvernerklæringen

RAINBOW FASHION forplikter seg til å oppfylle kravene i personopplysningsloven løpende.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer angående vår personvernerklæring eller hvordan vi bruker din personlige informasjon, vennligst   kontakt oss .

 

Close My Cart
Close ønskeliste
Recently Viewed Close
Close

Close
Meny
Categories