Telefon: 22 17 56 56
MELD DEG PÅ NYHETSBREV FOR Å MOTTA GODE TILBUDLOGIN

OM OSS

Våre europeiske stoffer er øko-tex og GOTS-sertifiserte. 

Rainbow Fashion er en stoffbutikk og nettbutikk. Vi har 30 års erfaring i markede og er en av de største tekstilbutikkene i Oslo. Vi har vokst fra å være en liten stoff butikk til å bli en levende leverandør, innen mote,kostyme og interiør. Vi har ulike stofftyper som Silke, Blonder, Bomull, Viskose, Fløyel Sweatshirt, Jersey, Fleece,Minky,Jaquard, French terry og Jogging med flott design som du kan sy klær av. Vi har også alt sytilbehør du måtte trenge til å sy klær til seg selv og barna. Vi fører de beste merkene innen tilbehør til søm som Prym, Guterman m.m. Symønstre har vi fra Burda.

Vi importerer stoffer fra hele verden. Og vi garanterer at de er fra kvalititesprodusenter. Prisene våre er konkurransedyktige og gunstige. Vårt personal vil være behjelpelig og yte god service ved kontakt, enten i en av våre butikker eller ved bestilling via vår nettside. 

Hos oss betaler du med VIPPS, VISA, MASTERCARD, Paypal og KLARNA.

Trenger du stoff og søm hjelper vi deg gjerne med brudekjoler,gardiner,bunad, dekorasjon, kostymer og russebiler da har du kommet til rett sted. 

E-post post@rainbowfashion.no

Rainbow Fashion AS

Rubina Ranas gt 1 (Grønland)

0190 Oslo ( Norway)

+47 22 17 56 56

Organisasjonsnummer:
997556674